Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Uratarinat

 

Asenne ja tahto kohdillaan vievät aina eteenpäin!

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden toteuttaa omaa potentiaaliansa. Tältä sivulta löydät transvalilaisten uratarinoita ja pääset tutustumaan heidän kehityspolkuihinsa.

Emmi_N

Sesonkityöntekijä Emmi viihtyy monipuolisien työtehtävien parissa Transvalilla

”Suosittelisin tätä työtä nuorille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta tai heillekin, joilta jo ennestään löytyy kokemusta logistiikasta. Ilman kokemusta kuitenkin pärjää, koska täällä perehdytetään hyvin ja oppii nopeasti.”  

Juho Haverinen

Kesätyöntekijästä operatiiviseksi päälliköksi – lue Juhon urapolusta Transvalilla!

Vuonna 2020 Haverisen Juholla oli armeija käytynä ja ennen opiskeluihin hakemista Juhon suunnitelmiin kuului töiden tekeminen. Työpaikan hakeminen kesäksi sopi elämäntilanteeseen ja Juho toivoi tulevalta tehtävältä fyysisyyttä ja sitä, että pääsisi oikeasti tekemään käsillään. 

varasto2_Transval

Ronja tuli Hollannista työharjoitteluun Transvaliin - Ronja came from Holland to be an intern in Transval

Lue Ronjan kirjoitus, mille kesätyö ja työharjoittelu Transvalissa maistui. Read Ronja's article about how she enjoyed her summer work and internship in Transval.

vilma-transval-600x450

Vilma on autotapahtumista innostuva tiimiesihenkilö teollisuuden palvelukeskuksessamme “Rento ilmapiiri ilman turhaa draamaa”

Vilma on tiimiesihenkilö Transvalin teollisuuden palvelukeskuksessa Hyvinkäällä. Keskus palvelee eritysesti vientiteollisuusyrityksiä niin projektilogistiikassa kuin varastoinnissa ja kokoonpanotehtävissä.

Janne Kuoremaki

Vetomestarin vastuulla on 12 000 kilon työkone ja suuri osa Suomessa kulkevasta rahdista – niin terminaaleissa kuin satamissa

Satamissa ja tavaraliikenneterminaalien piha-alueilla pyörii satoja yhdistelmäajoneuvoja, rekkoja, yleensä tauotta vuoden jokaisena päivänä. Janne on yksi Transvalin vetomestareista.

Jussi_Kaumi-1

Jussille liikkeenluovutus oli kuin vapaa pudotus turvallisella kopilla

Paria vuotta vaille neljäkymmentävuotias Jussi Kaumi on tehnyt koko ikänsä logistiikka-alan työtä esimerkiksi terminaalipäällikkönä, varastomiehenä ja varastovastaavana. Nyt uutena tehtävänä ovat esimiestyöt Transvalissa.

arttu_600x600-1

Artun resepti: Positiivinen asenne ja oma-aloitteisuus ovat uralla etenemisen avain

Arttu edustaa transvalilaista, joka on tullut liikkeen luovutuksen kautta Tranvalille ja halunnut jäädä meille rakentamaan uraansa. Artulla on vahva pyrkimys eteenpäin ja tätä kautta hän on päässyt Transvalilla erilaisiin tehtäviin.

Petri Hopia

Unelmatyössään oleva Petri Hopia: Tässä työssä pystyn kehittymään koko ajan

Tampereella elektroniikka-alan yrityksen varastolla on reipastahtista toimintaa, kun elektroniikkatuotteita lähetetään ympäri Suomen ja maailmaan. Varaston operatiivisesta toiminnasta vastaa varastonhoitaja Petri Hopia logistiikkayhtiö Transvalista.

1202936249405325.a1AXdz01GkfbDSeBPHkg_height640

Vetomestarin kuski pitää vaihtelusta, valppaudesta ja rentoudesta

“Olen ajanut vetomestaria Vuosaaressa yli kolme vuotta. Näin keväällä on mukavaa, kun on lämmin ja laiturin nokassa voi katsoa, kun Tallinkin lautta puikkelehtii saarten välistä”, sanoo Marco Hutri.

RoopeTommola

Roope Tommola on unelmaduunissaan juuri nyt ”Varastolla jokainen päivä on super-erilainen”

- Kun armeija päättyi vuonna 2011, piti päästä jonnekin töihin. Löysin itseni varastomiehen töissä, Roope Tommola Transvalista aloittaa.

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun