Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Emmi Nyrhinen

 

Sesonkityöntekijä Emmi viihtyy monipuolisien työtehtävien parissa Transvalilla 

Emmi_NTransvalin sesonkityöntekijällä Emmillä oli lukion jälkeen edessään välivuosi, joten töiden haku tuli ajankohtaiseksi ennen jatko-opiskeluihin hakeutumista. Emmi oli työskennellyt uimakoulun ohjaajana ja halusi nyt kokeilla jotain uutta työn saralla. Kipinä logistiikkaan löytyi, kun hän sai tilaisuuden työskennellä pari viikkoa pienellä varastolla. Siitä lähti ajatus hakeutua töihin logistiikan pariin suurempaan yritykseen, jossa olisi mahdollisuus kokeilla monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja jossa pystyisi myös työskennellä ainakin välivuoden ajan.  

Näin tie johti Transvalille sesonkitöihin. Työt alkoivat kattavalla perehdytyksellä, jossa perehdyttäjä oli mukana ensimmäisen viikon ajan ja näin apu oli aina lähellä, jos tuli kysyttävää. Emmi oppi nopeasti uudet työtehtävät, mutta kertoo ettei oppiminen kuitenkaan loppunut perehdytykseen. Uutta opittavaa on jatkuvasti ja oma into oppia lisää tarjoaa monipuolisia, vaihtelevia työpäiviä. 

Emmin työpäivä alkaa työvuoron alussa tiiminvetäjän osoittamalla työtehtävällä. Yleensä mennään sinne hommiin, missä on kiireisintä. Pääsääntöisesti Emmi työskentelee äänikeräilyssä, jossa keräily tehdään kuulokkeiden ääniohjaamana. Työssä käytetään myös pientä keräilytrukkia, jonka kyytiin keräillyt tuotteet napataan. Tämän lisäksi Emmi on myös päässyt hyllyttämään ja pakkaamaan asiakkaiden tilauksia. Työtehtävät saattavat vaihtua päivän aikana ja on mukavaa kun saa vaihtelua, Emmi kertoo.  

Parasta työssä Emmin mielestä on työkaverit, joiden kanssa saa nauraa joka päivä, eikä töissä  ole tullut tylsiä hetkiä. Työyhteisössä kaikki ovat mukavia ja aina löytyy joku, jolta kysyä apua. Emmi myös kiittää, että on päässyt oppimaan monipuolisesti erilaisia työtehtäviä.

”Suosittelisin tätä työtä nuorille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta tai heillekin, joilta jo ennestään löytyy kokemusta logistiikasta. Ilman kokemusta kuitenkin pärjää, koska täällä perehdytetään hyvin ja oppii nopeasti.”  

Kiinnostaisiko sinua monipuoliset logistiikan työtehtävät sesongissa? Transval rekrytoi parhaillaan sesonkityöntekijöitä erilaisiin logistiikan alan tehtäviin. Lue lisää ja hae heti: https://careers.transval.fi/sesonkityopaikat 

transval-puhelujen-tallentaminen

Kiinnostuitko?

Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä. 

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun