Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Hakuvinkit

 

Helppo hakea – tässä kysytyimmät kysymykset

Jotta meille töihin hakeminen olisi mahdollisimman selkeää, olemme laatineet tänne kätevät hakuvinkit sinua varten.

Kuinka hakea Transvalille töihin?
Avoimet työpaikat löytyvät nettisivuiltamme ja niitä voi hakea jättämällä hakemuksen. Mikäli sopivaa paikkaa ei löydy, suosittelemme jättämään avoimen hakemuksen. Käymme hakemuksia päivittäin läpi! Muistathan kertoa hakemuksessasi mahdollisimman tarkkaan siitä, millaista työtä haet ja millaisina aikoina olet valmis työskentelemään.
Millaista koulutusta työtehtäviä varten tulee olla?
Emme edellytä logistiikka-alan koulutusta, vaikka luonnollisesti siitä on sinulle hyötyä, mikäli ala kiinnostaa enemmänkin. Tarjoamme eri tasoisia tehtäviä ja kerromme avoinna olevan tehtävän kohdalla, mitä tehtävissä suoriutuminen edellyttää. Eri tutkinnoissa opiskellaan varaston perusprosesseja ja koneiden käyttöä. Arvostamme kuitenkin ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja valmiutta oppia uutta, meillä #asenneratkaisee. Transval myös työnantajana kouluttaa niin sisäisesti kuin tiiviin oppilaitosyhteistyön kautta työntekijöitään logistiikan alalle vahvistaakseen työntekijöiden ammattitaitoa ja kehittymistä.
Millaisiin työtehtäviin teillä työllistyy?
Toimimme monipuolisesti logistiikan eri alueilla. Toimenkuvat rakentuvat kokemuksen mukaan ja sisältävät monipuolisia logistiikan työtehtäviä varastoilla, terminaaleissa, tehtaissa ja tuotantotiloissa. Esimerkiksi varastoilla useimmiten pääset hyppäämään trukin puikkoihin tai tekemään keräily-, lajittelu- ja pakkaustehtäviä.
Millaisesta kokemuksesta tai osaamisesta on hyötyä?
Tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa, joten se on hyödyksesi kaikilla logistiikan työtehtävien osa-alueilla. Oma-aloitteinen ja täsmällinen asenne auttaa pitkälle! Trukkikokemus on iso etu, kuin myös kaikki muukin kokemus varastotöistä.
Millainen on hyvä työhakemus?
Hyvässä työhakemuksessa kerrot mahdollisimman tarkkaan, millaista työtä etsit, minne olet valmis kulkemaan ja millaisina aikoina työskentelemään. Työtehtävien lisäksi työajat yksiköissä vaihtelevat ja mitä tarkemmin olet kertonut omista toiveistasi ja mahdollisuuksista tehdä töitä, sitä helpompaa rekrytoijan on kartoittaa sinulle sopivia työpaikkoja. Omaan kuvaukseen kannattaa panostaa. Vastaanotamme todella paljon hakemuksia ja todennäköisyys yhteydenotolle on korkeampi, jos olet nähnyt vaivaa kertoaksesi itsestäsi ja osaamisestasi. Muista täyttää hakemuksessa kaikki pyydetyt tiedot, tieto on äärimmäisen arvokasta rekrytoijan näkökulmasta! 
Millaisiin kysymyksiin haastattelussa tulee varautua?

Ennen haastattelua, kannattaa pohtia etukäteen ainakin seuraavia asioita:

Mitä odotat uudelta työltäsi? Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Ja mitä olet oppinut aiemmista kokemuksistasi?

Haastattelun tarkoitus on kartoittaa työntekijän osaamista, odotuksia ja motivaatiota. Haastattelua ei tarvitse jännittää, tarkoitus on jutella työtehtävästä rennossa ilmapiirissä.

Mitä tapahtuu haastattelun jälkeen?
Haastattelun yhteydessä sinua haastatellut rekrytoija kertoo aikataulun, jonka kuluessa sinuun otetaan yhteyttä. Tiedotamme hakijaa hakuprosessin etenemisestä.
Olen lähettänyt hakemuksen teille. Milloin voin odottaa vastausta?
Avoinna olevassa työtehtävässä on aina päivämäärä hakuajan päättymiselle. Kun olet hakenut tehtävää, kannattaa odottaa kärsivällisesti yhteydenottoa. Ilmoitamme kaikille hakijoille hakuprosessin etenemisestä. Jättäessäsi avoimen hakemuksen ei haulle ole päättymispäivämäärää. Näin ollen olemme yhteydessä, jos osaamistasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Suosittelemme hakemaan suoraan sinua kiinnostavaan tehtävään myös avoimen hakemuksen lisäksi.
Mistä tietää, että hakemus on saapunut perille?
Hakemuksen jätettyäsi saat sähköpostiisi ilmoituksen sen perille saapumisesta.
Tarvitseeko minulla olla trukkikortti, jotta voin päästä teille töihin?
Trukkikortti ei ole edellytys työsuhteelle, toimenkuvia on laidasta laitaan. Yksi rekrytoinnin tärkeimmistä tehtävistä on löytää oikea tekijä oikeaan tehtävään. Yksiköissämme tarvittaessa koulutetaan koneiden käyttöön ja kaikissa tehtävissä trukkia ei tarvita.
surcharge_box

Hae mukaan!

Olisitko sinä seuraava vahvistus transvalilaisten joukkoon? Transvalilla työskentelee suuri joukko logistiikan ammattilaisia eri tehtävissä. Meillä tärkein ominaisuutesi on hyvä asenne työtä ja sen tekemistä kohtaan. Mikäli tällä hetkellä avoinna olevista tehtävistä ei löydy sopivaa, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun