Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Petri Hopia

 

Unelmatyössään oleva Petri Hopia: Tässä työssä pystyn kehittymään koko ajan

Petri Hopia

Tampereella elektroniikka-alan yrityksen varastolla on reipastahtista toimintaa, kun elektroniikkatuotteita lähetetään ympäri Suomen ja maailmaan. Varaston operatiivisesta toiminnasta vastaa varastonhoitaja Petri Hopia logistiikkayhtiö Transvalista.

– Nykyisin työpäivääni kuuluu tuotteiden keräilyä ja pakkailua, varaston ylläpitoa ja muita varastossa tehtäviä työtehtäviä. Työ on mielestäni erittäin motivoivaa. Meillä on täällä hyvä työporukka, joka tekee päivistä entistä mukavampia, Petri kehuu.

Logistiikka-alalle Petri on päätynyt opiskeltuaan logistiikka-alan perustutkinnon, varastopalvelujen koulutusohjelman ja varastohoitajan tutkinnon.

Transvalille ja nykyiseen työhönsä hän päätyi vähän yli vuosi sitten. Edellinen työ päättyi koronapandemian vuoksi ja yritykset eivät enää tilanneet freelancertyönä valokuvauspalvelua entiseen tahtiinsa.  Petri haki varasto- ja logistiikkatöitä ja yhteydenotto Transvalista tuli pikaisesti. Hän kiitteleekin, miten nopeasti lopulta pääsi töihin.

– Olen onnellinen, että olen päätynyt ja päässyt vihdoin työhön, johon olen aina halunnutkin päästä. On myös hienoa nähdä, miten paljon osaamista minulle on kertynyt työssäni tässä vuoden aikana.

Vapaa-aikana Petri tekee sitä, mikä tuntuu aina kulloisellakin hetkellä mukavalta.

– Välillä ulkoilen enemmän ja välillä katson suoratoistopalveluja tai striimaan Twitch-nimisessä striimauspalvelussa, Petri kertoo.

Petrin mielestä logistiikka-alan tulevaisuus näyttää hyvältä. Myös omat kehittymismahdollisuudet tuntuvat lähes rajattomilta.

– Kun tekee töitä oikealla ja oppimishaluisella asenteella kaikki on mahdollista!

transval-puhelujen-tallentaminen

Kiinnostuitko?

Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä. 

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun