Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Juho Haverinen

 

Kesätyöntekijästä operatiiviseksi päälliköksi – lue Juhon urapolusta Transvalilla!

Juho Haverinen

Vuonna 2020 Haverisen Juholla oli armeija käytynä ja ennen opiskeluihin hakemista Juhon suunnitelmiin kuului töiden tekeminen. Työpaikan hakeminen kesäksi sopi elämäntilanteeseen ja Juho toivoi tulevalta tehtävältä fyysisyyttä ja sitä, että pääsisi oikeasti tekemään käsillään. Niinpä Juho päätyi hakemaan Transvalilta varastotyötä ja pian tarjoutuikin tilaisuus aloittaa kesätöissä päivittäistavarakaupan varastolla Lahdessa.

”Minulta ei löytynyt ennalta kokemusta varastolta, mutta sitäkin enemmän intoa oppia uutta”, Juho kertoo.

Työt alkoivat kattavalla perehdytyksellä, jossa perehdyttäjä kulki mukana pari päivää työtä opetellessa. Apu oli aina lähellä, kun kaikki oli vielä uutta. Perehdytys etenee tekijän ehdoilla ja heti kun homma näyttää olevan hallussa, saa työskentelyä jatkaa itsenäisesti.

Juho aloitti äänikeräilyn puolelta, jossa kuulokkeiden ohjeistamana kerätään tuotteet ja ajetaan pientä keräilytrukkia. Keräilyssä työpäivän aluksi työnjohtaja kävi läpi päivän työtilanteen, jonka jälkeen haettiin keikat, joita tuli kerätä sinä päivänä.

Intoa uuden opetteluun riitti, joten Juho pääsikin opettelemaan uusia työtehtäviä, kuten vastaanottoa, ja pian hallussa olikin jo suurin osa varaston työtehtävistä. Kesä kului töitä tehdessä vauhdilla ja samalla Juhon ajatukset opiskelusta muuttuivat logistiikan maailman viedessä mukanaan.

 ”Olin oppinut kesän aikana paljon ja saanut tilaisuuden avustaa myös työnjohtajaa erilaisissa tehtävissä. Logistiikan uramahdollisuudet alkoivat kiinnostamaan ja se, miten logistiikkaa voisi kehittää”, kertoo Juho.

Juholle tarjottiin jatkosopimusta ja siitä matka jatkui jo puolen vuoden jälkeen tiiminvetäjäksi, josta Juho eteni myöhemmin työnjohtajaksi. Nykyään Juhon vastuualue on kasvanut entisestään ja hän toimii operatiivisena päällikkönä opiskellen töiden ohella logistiikkainsinööriksi.

”Suosittelisin kaikille Transvalin kesätöitä. Kesätyö varastolla sopii esimerkiksi erilaisten alojen opiskelijoille, sillä perustason ymmärrys logistiikasta voi avartaa näkemyksiä opinnoissa uudella tavalla. Se sopii myös heille, jotka haluavat tehdä uraa logistiikan parissa. Kesätyö Transvalilla voi toimia hyvänä ponnahduslautana, kun saa osaamista monista eri tehtävistä ja sitä kautta voi aueta erilaisia uramahdollisuuksia.”

transval-puhelujen-tallentaminen

Kiinnostuitko?

Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä. 

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun