Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Tule meille kesätöihin!

transval_loke23-0813(1)

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai rakennustyömailla eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa, ympäri Suomen. Tule Transvalille ja pääset tekemään merkityksellistä työtä osana Posti konsernia monimuotoisessa työympäristössä, jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen!

Kesätyöpaikkoja avautuu eri alueilla ja eri toiminnoissa asteittain. Jos logistiikka-ala ja varastotyöt kesälle kiinnostavat, hakemus kannattaa jättää jo heti! 

Juho Haverinen

Kesätyöntekijästä operatiiviseksi päälliköksi – lue Juhon urapolusta Transvalilla!

”Suosittelisin kaikille Transvalin kesätöitä. Kesätyö varastolla sopii esimerkiksi erilaisten alojen opiskelijoille, sillä perustason ymmärrys logistiikasta voi avartaa näkemyksiä opinnoissa uudella tavalla. Se sopii myös heille, jotka haluavat tehdä uraa logistiikan parissa. Kesätyö Transvalilla voi toimia hyvänä ponnahduslautana, kun saa osaamista monista eri tehtävistä ja sitä kautta voi aueta erilaisia uramahdollisuuksia.”

posti-logo_email_orange_240px

Emoyhtiömme Posti palkkaa tänäkin kesänä satoja kesätyöntekijöitä toimipisteisiinsä ympäri Suomen. Postilaisena olet osa toisistaan välittävää työyhteisöä ja teet tärkeää työtä monipuolisella logistiikka-alalla. Tutustu myös Postin avoinna oleviin kesätyöpaikkoihin!

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun