Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

TYÖHARJOITTELUPAIKAT JA OPINNÄYTETYÖT

Haluatko näköalapaikan tulevaisuuden uralle?

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Miltä kuulostaisi työharjoittelu Suomen suurimmassa sisälogistiikkatalossa?

Teemme aktiivista yhteistyötä logistiikka-alalle kouluttavien oppilaitosten kanssa ja pystymme tarjoamaan harjoittelupaikkoja oppimishaluisille ja hyvän asenteen omaaville, 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille. Transvalin harjoittelijana pääset suoraan logistiikka-alan näköalapaikalle ja työskentelet monipuolisissa tehtävissä varastoissa, terminaaleissa tai tehdaslogistiikan parissa. Harjoittelupaikat sijaitsevat toimipisteissämme.

movere_pic

 

Työkokemuksia ja mahdollisuuksia

Vaalimme työntekijöidemme parissa moniosaajuutta. Pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia tehdä töitä useissa eri työpisteissä, useilla eri työvälineillä sekä järjestelmillä. Transval-harjoittelijana saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden jatkaa kesätöissä tai osa-aikatöissä opiskelun ohessa. Ja valmistuttuasi sinulla on hyvät mahdollisuudet saada vakinainen työpaikka meiltä.

Uutta oppia Transval Akatemiasta

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Olemme alamme edelläkävijöitä ja koulutamme Transval Akatemiassa jatkuvasti työntekijöitä perustyökorteista aina vaativampiin Lean-koulutuksiin. Yrityksessämme elää vahva Transval-henki, joka luo yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä tukee työntekijöiden kehittymistä. Matala organisaatio ja työntekijälähtöinen kulttuuri takaavat sen, että kaikki pääsevät vaikuttamaan.

Laita meille sähköpostia kun harjoittelupaikka on sinulle ajankohtainen. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja mitä tavoitteita sinulla on harjoittelulle. Kerrothan myös, mille ajanjaksolle haet harjoittelupaikkaa. 

Opinnäytetyöt - Mikä sisälogistiikan aihepiiri innostaisi sinua?

Mikäli opiskelet ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ja mietit lopputyön aihetta logistiikkaan liittyen, sinun kannattaa olla yhteyksissä Transvaliin. Meillä on eri yksiköissämme käynnissä paljon erilaisia hankkeita, joista voi löytyä sinua kiinnostava lopputyöprojekti.

Seuraamme alan trendejä ja autamme asiakkaitamme optimoimaan materiaalivirtojaan ja kehittämään prosessejaan ja päivittäistä toimintaansa kattavan osaamisemme, kokemuksemme ja kehittämiemme menetelmien avulla.

Työkalupakistamme löytyy suuri joukko kehitystyökaluja ja -menetelmiä eri käyttötarkoituksiin ja tiedolla johtamisen tueksi. Olemme edelläkävijä Suomessa Lean Six Sigma -metodien hyödyntämisessä sisälogistiikan saralla.

Lopputyön aiheet voivat liittyä esimerkiksi seuraaviin logistiikan osa-alueisiin:

  • Lean Six Sigma ja materiaalivirran optimointi
  • Jatkuvan parantamisen malli
  • Jonkin prosessin kehittäminen
  • Joidenkin työmenetelmien kehittäminen
  • Kaluston optimointi
  • Layout-suunnittelu
  • Tuotanto/suoritepalkkiomallin kehittäminen
  • Muuttuvakertoimisen laskutusmallin luominen
  • 5S-projekti, siisteyden vaikutus työtehoon
  • Toimintajärjestelmän muutos yksikössä

Koska aihepiirit menevät lähelle ydinprosessejamme on luottamuksellisuus meille äärettömän tärkeää. Tästä johtuen useimmiten koko lopputyön pitää olla salassapidettävä. Teemme aktiivista oppilaitosyhteistyötä jatkuvasti ja panostamme siihen, että saamme opinnäytetyöprojekteihin sitoutuneita ja motivoituneita alan opiskelijoita.

Ota siis yhteyttä meihin ja kerro millaisia ajatuksia sinulla on lopputyöaiheen suhteen!

varasto2_Transval

Kiinnostuitko?

Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä. 

Tilaa Transvalin avoimet työpaikat sähköpostiisi!
Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

alkuunalkuun